Rozrywka
- 14 lutego 2017
- wyświetleń: 4199
Walentynki w Punkcie "G" - trzydaniowe menu + Prosecco
Materiał partnera:
Punkt "G"astronomiczny Bistro&Bar zaprasza 11 i 14 lutego na specjalne menu walentynkowe podane w formie degustacyjnej.
Jak okazać uczucia? Tylko smacznym spotkaniem przy stole!
Trzydaniowe menu Walentynkowe
Przystawki:
- wołowina w galaretce/szalotka/ocet
- ślimaki/grzyby/gabka pietruszkowa
Dania główne:
- różowa kacza pierś/warzywa/demi glace/kasza
- pstrąg z lokalnej hodowli/biała fasola/brukselka/świeże zioła
Desery:
- parowany jogurt/truskawkowy sorbet/fiołkowa beza
- parfait z palonej kaszy/korzenny pumeks
Kieliszek Prosecco
- Koszt menu 55 zł/os (zamawiając w duecie 49 zł/os)
- Menu Walentynkowe dostepne: 11 i 14 lutego
- Konieczna wczesniejsza rezerwacja
- Dania podane w formie degustacyjnej
- Dla niezdecydowanych poleca sie Nowe Menu!
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Punkt "G"
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Punkt "G"" podaj