Wiadomości
- 9 listopada 2018
- wyświetleń: 3882
Punkt Gastronomiczny: Najlepsza gęsina na Świętego Marcina
Artykuł sponsorowany:
Najlepsza gęsina na Świętego Marcina - trudno się z tym nie zgodzić, szczególnie, że listopad obfituje w miejsca oferujące wspaniałe dania z gęsiną w roli głównej. Aromaty polskich jabłek i gruszek, warzyw korzeniowych oraz grzybów idealnie komponują się ze szlachetną gęsiną i stanową nie lada gratkę dla miłośników kuchni.
Od 9 do 26 listopada zapraszamy do spróbowania autorskiego menu naszego Szefa Kuchni, Mariusza Kotkowskiego:
- Pasztet z pieczonej gęsi / puree z jabłka / pieczywo gryczane / skwarki
- Barszcz grzybowy gotowany na gęsinie / pierożki z wędzonym ziemniakiem
- Duszone gołąbki z gęsiną / warzywa okopowe
Jednocześnie przypominamy, że czekamy na Państwa z szerokim wyborem nieprzypadkowych win, świeżo mieloną kawą oraz słodkimi specjałami Pani Irenki!
Zachęcamy do rezerwacji miejsc: 32 447 00 01