Rozrywka

  • 16 grudnia 2022
  • 26 grudnia 2022
  • wyświetleń: 1788

Specjalna Kolacja Sylwestrowa w Kombinat Bistro!

Artykuł sponsorowany:

Nowy właściciel restauracji Kombinat Bistro pragnie zaprosić na niezapomnianą Kolację Sylwestrową! Przygotuje ją dla Państwa Michał Nazarkiewicz, który pracował w jednej z warszawskich restauracji, nagrodzonej gwiazdką Michelin!

Kolacja sylwestrowa


Proponowane menu jest połączeniem prostoty, nowoczesności oraz ogromnego kunsztu, jaki prezentują nasi szefowie kuchni - Jola Góra oraz Michał Nazarkiewicz. Nad przebiegiem kolacji będzie czuwała wszystkim dobrze znana obsługa Kombinat Bistro, która zadba o Państwa komfort w ten wyjątkowy wieczór.

Kolacja odbędzie się 31 grudnia w restauracji Kombinat Bistro. Zapraszamy do kontaktu pod numerem tel. 570 177 220 w celu dokonania rezerwacji oraz ustalenia menu. Liczba miejsc ograniczona. Rezerwacje przyjmujemy do 27 grudnia.

Menu




Przystawka



Tatar cytrusowy - 45 zł
  • polędwica wołowa, pasta chilli, limonka, pomarańcza, chips chlebowy


Puder ze śledzia - 35 zł
  • musztardowiec, jabłko piklowane, majonez wasabi


Mus z awokadaowege - 30 zł
  • karmelizowany słonecznik, dresing malinowy


Zupa



Krem z buraka - 25 zł
  • kozi ser, pestki dyni, chips chlebowy


Kokosowa - 30 zł
  • pieczony batat, świeży szpinak, kolędra


Ramen - 40 zł
  • boczek, jajko, pak choi


Danie główne



Filet Mignon - 129 zł
  • polędwica wołowa, kopytka, demi glas z zielonym pieprzem, cykoria piklowana, burak piklowany, musztarda gorczycowa


Kurczak supreme - 59 zł
  • pierś z kurczaka z kostką, kuskus perłowy, limonka, kolendra, mus z pietruszki, biała czekolada


Zielony łosoś - 79 zł
  • filet z łososia, kruszonka ziołowa, perłowa kasza kuskus, limonka, kolendra, pikle z buraka, mus z pietruszki, biała czekolada


Gołąbek wege - 39 zł
  • puree z pietruszki, mleko kosowe, sos warzywny


Kombinat Burger - 45 zł
  • wołowina 200g, bułka brioszka, konfitura z czerwonej cebuli, sałata, ostry pomidor, twarożek z czosnkiem


Deser



Czerwona gruszka wege - 26 zł
  • czerwone wino, sos piernikowy


Lodywege - 35 zł
  • (deser przygotowywany na sali z użyciem ciekłego azotu) lody o smaku liczi, czekolada kruszonka malinowa


O Szefie Kuchni



Michał Nazarkiewicz - moja przygoda z kuchnią zaczęła się już w latach szkolnych, gdy zaczynałem podpatrywać, co moja mama gotowała w kuchni. Gotując proste posiłki, potrafiła mnie zainspirować do samodzielnego kształcenia się w tym kierunku. Tak trafiłem do szkoły gastronomicznej, którą skończyłem z wyróżnieniem po wielu wzlotach i upadkach. Po paru latach spędzonych w Bielskich restauracjach los się do mnie uśmiechnął i miałem okazję wyjechać do Warszawy by gotować z najlepszymi szefami kuchni w restauracji nagrodzonej gwiazdką Michelin. Praca w topowych warszawskich i zakopiańskich restauracjach była dla mnie ogromnie ekscytującą i owocną przygodą, która do dnia dzisiejszego przynosi mi wiele radości, gdy patrzę na twarze zadowolonych gości w restauracjach, w których mam przyjemność gotować.

Kolacja sylwestrowa
Kolacja sylwestrowa


Kombinat Bistro


  • Czechowice-Dziedzice
  • Legionów 83,
  • tel. 570 177 220