Rozrywka
- 19 lutego 2012
- wyświetleń: 4046
Śledzik w Restauracji Frykówka
Za nami:
W tradycji staropolskiej ostatki nazywano zapustami lub kusakami Dzień ten oznacza koniec karnawału, dlatego też serdecznie zapraszamy w dniach 15 - 21 lutego na śledzika przyrządzonego na 5 różnych sposobów:
- Śledź w trzech smakach - na ostro, w śmietanie i w oleju
- Śledź po japońsku, czyli z dodatkiem zielonego groszku, jajka i ogórków konserwowych
- Koreczki śledziowe faszerowane śliwkami z sosem limonkowym
- Śledź na wiosennej sałatce z mandarynkami i dressingiem musztardowym
- Smażony śledź w cieście podawany z cebulkowym purre i zieloną fasolką szparagową
Serdecznie zapraszamy!
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Frykówka
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj