Rozrywka

  • 25 września 2010
  • wyświetleń: 4481

Pstrąg na 6 sposobów

Od 1 do 30 września Restauracja Frykówka zaprasza wszystkich na znakomite dania z pstrągiem w roli głównej.

Przygotowane specjalne menu z pewnością zachwyci wszystkich smakoszy pstrąga, jak i tych, którzy jeszcze nie zostali jego zwolennikami.

Menu:

Przystawka
Wędzony pstrąg podany w chrupiącym koszyku z kompozycją sałat i pesto z rukoli

Dania główne
Pstrąg pieczony w ziołach podany z bukietem warzyw z masłem migdałowym
Filet z pstrąga w pikantnym sosie pomidorowy, frytkami i sałatą na winegrecie
Pstrąg gotowany w białym winie podany z ziołowym ryżem i grillowanymi warzywami
Filet z pstrąga panierowany w migdałach z gotowanymi warzywami i pieczonymi ziemniakami o ziołowym aromacie

Sałatka
Sałatka z wędzonym pstrągiem, na bazie sałaty masłowej, lodowej i rukoli z pomidorkami koktajlowymi, gotowanym jajkiem i sosem włoskimi, podawana z grzankami serowymi

Jeśli jesteś ciekawy nowych smaków - zapraszamy!
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Frykówka

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj