Rozrywka
- 19 kwietnia 2010
- wyświetleń: 2463
Kuchnia wiosenna we Frykówce
Lekkie dania wiosenne w sam raz dla Ciebie! Restauracji Frykówka na dni 20.04. - 08.05.2010 r. przygotowała specjalne menu.
- Tempura warzywna, czyli świeże warzywa w cieście z sosem czosnkowym
- Pomidory faszerowane na sposób grecki zapiekane serem feta
- Stek z łososia podany z kluseczkami szpinakowymi w sosie serowym
- Sałata lodowa z paluszkami krabowymi, pomarańczami i sosem rzodkiewkowym
- Sorbet truskawkowo-malinowy z likierem Cointreau
Wstąp i przekonaj się o nowych i ciekawych smakach na wiosnę!!!
Serdecznie zapraszamy!
------------------
Restauracja Frykówka
Pszczyna, Rynek 3
+48 32 449 00 20
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.