pless.pl

Reklama

Wiadomości

  • 15 września 2015
  • 2 października 2015
  • wyświetleń: 3724

Styl 70: I kolacja degustacyjna

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Styl70" podaj

Za nami:

Restauracja Styl 70 zaprasza na I Menu Degustacyjne Jesienne Specjały z muzyką na żywo (jazz, blues, swing). Kolacja degustacyjna zostanie przygotowana wraz z finalistą drugiej edycji programu TOP CHEF - Adrianem Feliksem. Cena biletu wynosi 99 zł.

styl70


Pierwsza Kolacja Degustacyjna zostanie przygotowana przez Wojciecha Krzaka wraz z finalistą drugiej edycji programu TOP CHEF - Adrianem Feliksem. W skład dań menu degustacyjnego wchodzą: gęś, jarzębina, rokitnik, ozór wołowy, kapusta kiszona, bażant, grzyby leśne, dynia, krwawnik, ślimak, karp, jarmuż, wszelkiego rodzaju kasze, dzik i kasztany.

To, co możemy powiedzieć o I Kolacji Degustacyjnej to to, że na pewno będzie smacznie, jesiennie i bardzo kontrowersyjnie.

Cena biletu wynosi 99 zł.

Szczegóły na hotelstyl70.pl/news/48/i-kolacja-degustacyjna-jesienne-specjaly



Hotel STYL70

43-211 Piasek
ul. Studzienicka 58

tel. 032 4493000
tel. 032 4493014



Reklama

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.