Wiadomości
- 8 listopada 2014
- wyświetleń: 5753
Kolacja degustacyjna u Kapiasa
Materiał partnera:
Szef kuchni Restauracji Kapias zaprasza wszystkich koneserów na kolację degustacyjną polskiej gęsiny.
Kolacja inauguracyjna "Sezon na gęsinę" odbędzie się w sobotę, 8 listopada o godzinie 18.00 w Restauracji Kapias.
W menu wieczoru:
*Przystawka:*
Wędzona gęś /gruszka /malina
*Danie I:*
Bulion z gęsi /pierożek /pietruszka
*Danie II:*
Udo z gęsi /rzodkiewka /cukinia /ziemniak
*Deser:*
Jabłko /jeżyna /piwonia
*Zimna płyta:*
Pasztet z gęsi /wątróbka z gęsi /deska serów Polskich /sałatka staropolska
*Przystawka:*
Wędzona gęś /gruszka /malina
*Danie I:*
Bulion z gęsi /pierożek /pietruszka
*Danie II:*
Udo z gęsi /rzodkiewka /cukinia /ziemniak
*Deser:*
Jabłko /jeżyna /piwonia
*Zimna płyta:*
Pasztet z gęsi /wątróbka z gęsi /deska serów Polskich /sałatka staropolska
Koszt udziału 120zł/os.
Zaproszenia imienne do zdobycia telefonicznie pod numerem 667−777−081.
Więcej informacji na stronie: http://www.kapias.pl
Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS
43-230 Goczałkowice-Zdrójul. Św. Anny 4
tel. 667 777 292 / Centrum
tel. 667 777 292 / Ogrody
tel. 667 777 081 / Restauracja
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Kapias
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj