Wiadomości

  • 22 października 2014
  • 8 listopada 2014
  • wyświetleń: 5753

Kolacja degustacyjna u Kapiasa

Materiał partnera:

Szef kuchni Restauracji Kapias zaprasza wszystkich koneserów na kolację degustacyjną polskiej gęsiny.

Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS,Restauracja KAPIAS


Kolacja inauguracyjna "Sezon na gęsinę" odbędzie się w sobotę, 8 listopada o godzinie 18.00 w Restauracji Kapias.

W menu wieczoru:

*Przys­tawka:*

Węd­zona gęś /​gruszka /​malina

*Danie I:*

Bulion z gęsi /​pierożek /​pietruszka

*Danie II:*

Udo z gęsi /​rzod­kiewka /​cukinia /​ziem­niak

*Deser:*

Jabłko /​jeżyna /​piwo­nia

*Zimna płyta:*

Pasztet z gęsi /​wątróbka z gęsi /​deska serów Pol­s­kich /​sałatka staropolska


Koszt udziału 120zł/os.
Zaproszenia imienne do zdobycia telefonicznie pod numerem 667−777−081.

Więcej informacji na stronie: http://www.kapias.pl

Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS

43-230 Goczałkowice-Zdrój
ul. Św. Anny 4

tel. 667 777 292 / Centrum
tel. 667 777 292 / Ogrody
tel. 667 777 081 / Restauracja



Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Kapias

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj