Wiadomości
- 8 listopada 2014
- wyświetleń: 6537
Sezon na polską gęsinę u Kapiasa
Materiał partnera:
Gęsina najlepiej smakuje od końca października, a jeśli gęś to oczywiście owsiana - nic nie może się równać ze smakiem świeżej gęsiny ze swojskiej hodowli.
8 listopada od godziny 18.00 Restauracja Kapias serdecznie zaprasza Państwa na kolację inaugurującą sezon na polską gęsinę. Specjalnie na ten wieczór Szef Kuchni Restauracji Kapias przygotuje dla Państwa menu degustacyjne składające się z potraw przyrządzonych z polskiej gęsiny.
Cena menu degustacyjnego wyniesie 120 zł od osoby. Rezerwacji można dokonać osobiście w Restauracji Kapias bądź telefonicznie pod numerem 667-777-081 lub mailowo na: marketing@kapias.pl.
ul. Św. Anny 4
Przystawka:
Wędzona gęś / gruszka / malina
Danie I:
Bulion z gęsi / pierożek / pietruszka
Danie II:
Udo z gęsi / rzodkiewka / cukinia / ziemniak
Deser:
Jabłko / jeżyna / piwonia
Zimna płyta:
Pasztet z gęsi / wątróbka z gęsi / deska serów Polskich / sałatka staropolska
Wędzona gęś / gruszka / malina
Danie I:
Bulion z gęsi / pierożek / pietruszka
Danie II:
Udo z gęsi / rzodkiewka / cukinia / ziemniak
Deser:
Jabłko / jeżyna / piwonia
Zimna płyta:
Pasztet z gęsi / wątróbka z gęsi / deska serów Polskich / sałatka staropolska
Cena menu degustacyjnego wyniesie 120 zł od osoby. Rezerwacji można dokonać osobiście w Restauracji Kapias bądź telefonicznie pod numerem 667-777-081 lub mailowo na: marketing@kapias.pl.
Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS
43-230 Goczałkowice-Zdrójul. Św. Anny 4
tel. 667 777 292 / Centrum
tel. 667 777 292 / Ogrody
tel. 667 777 081 / Restauracja
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Kapias
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj