pless.pl - medium nr 1 w Pszczynie

Wiadomości

  • 19 listopada 2012
  • wyświetleń: 4524

Catering ze Złotej Podkowy

Artykuł sponsorowany:

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów, postanowiliśmy oprócz organizacji wesel i innych przyjęć okolicznościowych w lokalu, poszerzyć nasze usługi o CATERING. Dla nas najważniejszy jest zadowolony klient, a najlepszą reklamą "plotka" o dobrej jakości naszych usług .

Złota Podkowa
Dom Przyjęć "Złota Podkowa"Goczałkowice-Zdrójul. Świętej Anny 4tel. 509339769


CATERING ZŁOTA PODKOWA - świetna jakość w promocyjnej cenie!

Nasze promocje:

- impreza andrzejkowa 1.XII - 80 zł / os
- wesele w karnawale 2013 - rabat 20 zł/os (menu weselne od 130 zł/os)
- catering w promocyjnych cenach do końca roku
- stypa 29 zł/os

ZESTAWY MENU - Catering

6 - 8 osób - 220 zł

- golonka pieczona (1szt.ok 700g ) - 2 szt.
- Udko z kurczaka połówki - 4szt.
- Roladki faszerowane - 4 szt.
- Kotlet po parysku - 4 szt.
- Szaszłyk grilowany - 4 szt.
- Kapusta zasmażana z grzybami - 1,5 kg.
- Ziemniaki w skorupkach - 1,2kg

12 - 14 osób - 330 zł

- Golonka pieczona (1szt.ok 700g ) - 4 szt.
- Udko z kurczaka połówki - 8szt.
- Roladki faszerowane - 8 szt.
- Kotlet po parysku - 5 szt.
- Szaszłyk grilowany - 5 szt.
- Kapusta zasmażana z grzybami - 3 kg.
- Ziemniaki w skorupkach - 2,5kg

ZIMNA PŁYTA 6 - 8 osób - 220 zł

- KURCZAK Z MAKARONEM I RYŻEM W NALEŚNIKU Z SOSEM ZIOŁOWO - CZOSNKOWYM - 6 porcji
- SAŁATKA GRECKA - 500g
- KORECZKI SMAŻONE NA ANANASIE Z PIÓROPUSZEM - 6 porcji
- SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM W MUSZELKACH MAKARONOWYCH Z KIEŁKAMI - 5 porcji
- PUSZYSTE ROLADKI Z SZYNKI W SZCZYPIORKOWYM PRZYBRANIU - 6 porcji
- TYMBALIK DROBIOWY - 6 porcji
- WĘDLINA, SALAMI, KABANOS - 400g.
- ŚLEDZIK W OLEJU Z PAPRYKĄ CHILI - 5 porcji
- SER ŻÓŁTY, PLEŚNIOWY PODAWANY Z BAKALIAMI - 6 porcji
- JAJKA FASZEROWANE - 4 porcji

ZIMNA PŁYTA 12-14 osób - 400 zł

- KURCZAK Z MAKARONEM I RYŻEM W NALEŚNIKU Z SOSEM ZIOŁOWO - CZOSNKOWYM - 12 porcji
- SAŁATKA GRECKA - 1kg
- KORECZKI SMAŻONE NA ANANASIE Z PIÓROPUSZEM - 12 porcji
- SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM W MUSZELKACH MAKARONOWYCH Z KIEŁKAMI - 10 porcji
- PUSZYSTE ROLADKI Z SZYNKI W SZCZYPIORKOWYM PRZYBRANIU - 12 porcji
- TYMBALIK DROBIOWY - 12 porcji
- WĘDLINA, SALAMI, KABANOS - 800g.
- ŚLEDZIK W OLEJU Z PAPRYKĄ CHILI - 10 porcji
- SER ŻÓŁTY, PLEŚNIOWY PODAWANY Z BAKALIAMI - 12 porcji
- JAJKA FASZEROWANE - 8 porcji