
pless.pl - medium nr 1 w Pszczynie
Wiadomości
- 15 lutego 2011
- wyświetleń: 3779
Ostatki w Hotelu Styl70
Artykuł sponsorowany:
Wszystkich gości serdecznie zapraszamy na zakończenie
karnawału. Ostatni bal w rytmie
szalonych lat 70-tych odbędzie się
5 marca.
Specjalnie dla Państwa Szef Kuchni przygotował uroczyste menu
w cenie 90 zł / osoba:
Zupa
delikatny krem Dubarry z parowanym romanesco i zapiekaną grzanką serową
Danie główne
pieczony frykas drobiowy szpikowany czosnkiem balsamicznym na sosie z runa leśnego podany z knedlami chlebowymi i snopkami fasoli szparagowej w boczku.
Bufet słodki
ciasta
pana cotta
owoce
poncz owocowy
Bufet zimnych przekąsek
koktajl z krewetek
deska mięs pieczystych
deska serów
kuleczki rybne
pasztet z dziczyzny z dodatkami
tymbaliki drobiowe
pikle warzywne
smalec wiejski
jajka faszerowane pieczarkami
tradycyjna sałatka jarzynowa
sałatka „grecka”
sos tatarski
pieczywo
masło
Ciepła przekąska
gulasz z dziczyzny a'la Strogonow
Napoje bez ograniczeń
kawa,herbata
sok owocowy, woda mineralna niegazowana
Wszystkich uczestników balu zapraszamy
do skorzystania z wyjątkowej promocji. Tylko w tym dniu
pokój dwuosobowy ze śniadaniem w cenie 70 zł za dobę
(cena standardowa 195,00 zł/ doba)
*cena pokoju zawiera śniadanie i podatek VAT.
*doba hotelowa przedłużona do godziny 13:00.