pless.pl - medium nr 1 w Pszczynie

Reklama

Rozrywka

  • 17 listopada 2015
  • 21 grudnia 2015
  • wyświetleń: 1818

Spotkania wigilijne we Frykówce

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj

Restauracja Frykówka oraz Cafe u Telemanna zapraszają do organizacji spotkań świąteczno-noworocznych, w gronie współpracowników lub najważniejszych kontrahentów. Na tę okazję restauracja przygotowała klika propozycji menu.

Spotkania wigilijne we Frykówce


Świąteczne i Noworoczne spotkania opłatkowe przy choince tylko w samym sercu pszczyńskiej starówki - w Restauracji Frykówka oraz Cafe u Telemanna.

Pomożemy Państwu zorganizować spotkanie świąteczne w gronie współpracowników lub najważniejszych kontrahentów. Zapewnimy kameralny nastrój, świątecznie przystrojoną na tą okoliczność salę... pachnącą żywą choinkę, blask świec, dźwięk najpiękniejszych polskich kolęd...

Zaprosimy Państwa do świątecznego suto zastawionego stołu, na którym znajdą się tradycyjne polskie potrawy. Oferujemy wigilijne menu już od 45 zł /os brutto, poniżej przedstawiamy przykładowe menu.

Propozycja I

Zupa
  • Barszcz czerwony z uszkami (postnymi)


Danie główne
  • Tradycyjny karp w złocistej panierce pachnący ziołami
  • Ziemniaki puree z koperkiem
  • Kapusta wigilijna z grzybami
  • Woda źródlana w dzbankach - 20 cl/ os


Deser
  • Świąteczny piernik marchewkowo-korzenny
  • Lampka wina (białe lub czerwone) - 10cl/os
  • Kawa, herbata - wg życzenia


Propozycja II

Zupa
  • Barszcz czerwony z uszkami (postnymi)


Danie główne (jednoporcjowo)
  • Filet z dorsza duszony w białym winie z sosem limonkowym, bukietem sałat i puree ziemniaczanym
  • Kompot z jabłek - 20 cl/ os
  • Woda źródlana w dzbankach - 20 cl/ os


Deser
  • Sernik z rodzynkami i skórką pomarańczy lub piernik marchewkowo-korzenny
  • Lampka wina (białe lub czerwone) - 10cl/os
  • Kawa, herbata - wg życzenia


Propozycja III (Dania podawane wieloporcjowo) - Kolacja Wigilijna

Przystawka
Kruchy śledź w śmietanie z ogórkiem i pieczarką w aromacie koperku

Zupa
  • Czerwony barszcz z uszkami (postnymi) lub zupa grzybowa z łazankami


Dania główne (wieloporcjowo)
  • Tradycyjny karp w złocistej panierce pachnący ziołami 100%
  • Aromatyczny filet z dorsza 50%
  • Kapusta wigilijna z grzybami 100%
  • Pierogi z kapustą i grzybami 2 szt/os
  • Sałatka ziemniaczana kiszonym ogórkiem i czerwoną fasolą 100%
  • Kompot z jabłek - 20 cl/ os
  • Woda źródlana-20 cl/ os


Deser
  • Makówki
  • Sernik z rodzynkami i skórką pomarańczy lub piernik marchewkowo-korzenny
  • Lampka wina (białe lub czerwone) - 10cl/os
  • Kawa, herbata - wg życzenia


Z nami podsumowanie roku będzie prawdziwą przyjemnością i miłym wspomnieniem, a to spotkanie z całą pewnością stanie się od tej pory tradycją w Państwa firmie.

Rezerwacje i szczegóły pod numerem 781-491-720 lub adresem: marketing@roy.pl.


ul.



Reklama

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Frykówka

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj