pless.pl - medium nr 1 w Pszczynie

REKLAMA

Rozrywka

  • 29 listopada 2012
  • wyświetleń: 1927

Kulinarne Klimaty Pszczyny

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Stara Piekarnia" podaj

Restauracja Stara Piekarnia w Pszczynie zaprasza wszystkich smakoszy. 29 listopada na hasło "Kulinarne Klimaty Pszczyny"" wszystkie dania z gęsiną i wołowiną - 10% taniej.

Restauracja Stara Piekarnia
Udko z gęsi


Kuchnia śląska i dworska - specjalność dania z gęsiny i wołowiny w Starej Piekarni

Funkcjonująca przy Hotelu Zamkowym*** - restauracja Stara Piekarnia została stworzona z myślą o smakoszach kuchni dworskiej i śląskiej. Bogate menu skomponowane w oparciu o tradycje kulinarne świata sprosta oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających Gości.

Dodatkowo w celu promocji dań z gęsiny, w których się specjalizujemy, wyszliśmy z ofertą sprzedaży produktów z gęsiny w słoiczkach:
- Pasztet z gęsi 180 g - 7,50 zł
- Pate z gęsich wątróbek 180 g - 14,50 zł
- Rillette z gęsi 180 g - 11,50 zł
- Smalczyk Świętego Marcina 180 g - 6,50 zł
- Smalczyk ze śliwką 180 g - 7,50 zł
- Naturalny tłuszcz z gęsi 180 g - 5,50 zł

Zapraszamy również na pyszne dania z wołowiny, które można smakować na miejscu jak również na wynos, m.in.:
- Befsztyk tatarski z warzywami marynowanymi
- Carpaccio z polędwicy wołowej serwowane ze świeżymi pieczarkami, kaparami, oliwą truflową, nutą balsamico
- Stek z polskiej polędwicy wołowej w aromacie żubrówki z pieczonym ziemniakiem, masełkiem czosnkowym i szpinakiem

Dodatkowo odwiedzając restaurację w dniu ukazania się artykułu, czyli 29 listopada na hasło; "Kulinarne Klimaty Pszczyny" wszystkie dania z gęsiną i wołowiną - 10% taniej.

Zapraszamy na gęsinę w Pszczynie!

REKLAMA - BANER POD ARTYKUŁEM

REKLAMA - LINK ROTACYJNY

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Stara Piekarnia

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Stara Piekarnia" podaj