Rozrywka

  • 14 czerwca 2011
  • 21 czerwca 2011
  • wyświetleń: 3250

Carpaccio na 6 sposobów

Restauracja Frykówka zaprasza do 3 lipca na carpaccio na 6 sposobów

frykówka
Restauracja Frykówka


Danie, które na stałe wpisało się do kanonu włoskich przystawek, skosztować możemy praktycznie w każdej restauracji serwującej potrawy z tego kraju.

Przygotowuje się z surowego, czerwonego mięsa, z dodanym dla smaku sokiem z cytryny i podaje z bukietem sałatek, czy talerzem serów. Przepisów na wykonanie carpaccio jest wiele, a bogactwo dodatków pozwala nieco puścić wodze fantazji.

Restauracja Frykówka proponuje kilka pysznych wersji tego niecodziennego dania. Skosztować można m.in.:

- Carpaccio z ananasa
- Carpaccio z melona z szynką parmeńską,
- Carpaccio z łososia
- Carpaccio z zielonych ogórków faszerowanych wędzonym łososiem
- Carpaccio z polędwicy wołowej ze świeżymi pieczarkami
- Carpaccio z polędwicy wołowej podawane z wiosenna sałatką
- Carpaccio z łososia
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Frykówka

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj