Rozrywka

  • 14 lutego 2010
  • wyświetleń: 1397

Ostatki we Frykówce - 9-16 lutego

Śledź, czyli ostatki to pożegnanie z karnawałem. I to huczne pożegnanie, bo potem czeka nas już czterdziestodniowy post.

Aby przyjemnie spędzić ten czas Restauracja Frykówka zaprasza na tradycyjnego śledzia na 6 sposobów.

Polecamy:
- Tatar śledziowy podany na grzankach z sosem miodowo-musztardowym,
- Śledzik w jogurcie curry podany na sałatce z ananasa,
- Śledź z duszonymi grzybkami na maśle podany z grzanką,
- Śledzik w cebulce podany z blinami z kleksem śmietany,
- Śledzie z pieczonymi ziemniakami oraz sosem tatarskim,
- Pieczone śledzie z talarkami ziemniaków i kiszonym ogórkiem

Serdecznie zapraszamy!

---------------------------

http://cateringpszczyna.pl/public/layout/img/l_frykowka.gif align=right>Restauracja Frykówka
Pszczyna, Ul. Rynek 3
Tel. +48 32 449 00 20
http://www.frykowka.pl target=_blank class=dodaj>http://www.frykowka.pl

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.